Ajánlatkérés
HU

A „nyugalom szigete”

A „Százholdas pagony” megnevezés mellett a fenti jelző, mely a leggyakrabban hagyja el a vendégeink száját.
Hatalmas legelőkkel körülvett több hektáros belső kertünk, az általunk ültetett több mint 100 fával, bokrokkal, növényekkel valóban egy a világtól elzárt külön birodalmat alkot.

A Keszthelyi hegységbe simuló falu Nemesvita - az Equitaltól 200 méterre - adottságaival kedvez az aktív turizmus híveinek, a gyermekes családoknak, a világtól elvonulni vágyó vendégeknek is.  A kertből nyíló kilátást a Balaton-felvidék vulkáni tanúhegyei uralják. A Balaton csupán 3 kilométerre található.  A turisták által kedvelt helyek, mint Badacsony, Szigliget, Keszthely, Tapolca 15 kilométeren belül vannak.

Mivel hatalmas területen és több épületre tagoltan helyezkedik el az Equital, így telt ház esetén sem érzi zsúfoltnak a szálláshelyet a vendég.


A panziót 2006-ban hoztuk létre jelenlegi helyén. Olyan helyet álmodtunk meg, mely nem ül fel egy épp aktuális trend farvizére, hanem tradicionális, időtálló értékeket teremtve, sallang mentesen képviseli azt, amiben hiszünk.
Nem egy vendéglátó nagyüzemet akartunk létrehozni, hanem egy családias, emberközpontú, természetközeli pihenő helyet, ahol minden vendég és gyermek jól érzi magát.


És a tények:

Egy olyan Magyarországon egyedülálló szálláshelyet hoztunk létre, mely kivételes ötvözete az alábbiaknak:

  • gyönyörű környezet
  • stílusos szálláshely
  • helyi alapanyagokra épülő gasztronómia
  • magas színvonalú lovas szolgáltatások

Az Equitalban többféle, klímatizált - a családok és nagy családosok igényeire szabott - szobatípusban várjuk a vendégeket.

A pihenéshez az Equitalban: medence, szauna, napozó terasz, hatalmas kert, játszótér, homokos röplabda és foci pálya, egész nap nyitva tartó étterem áll rendelkezésre.

Az aktív nyaraláshoz egy sor lehetőség kínálkozik: biciklis és gyalogtúra útvonalak, vízi sportok, golf, barlangtúra, vár- és városlátogatás, borturizmus, termelői piacok és persze a lovaglás.