Ajánlatkérés
HU

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Peti
  2020. 10. 27. 09:31 (https://erettsegitetelek.com)
  Nagyszerű volt!
 • Szijártó Krisztina
  2020. 09. 05. 18:55 (Budapest)
  Köszönjük az élményt! Második alkalommal töltöttünk el pár napot ezen a nagyszerű helyen. Igazi feltöltődés volt!
 • Mészáros Dóra
  2020. 03. 09. 09:40 (Miskolc)
  Évek óta visszatérő vendégek vagyunk az Equitalban. Minden évben itt szállunk meg a SzuperBalaton futóverseny ideje alatt.

  A szállás tiszta, rendezett, stílusos.

  A személyzet rendkívül kedves és mindent megtesznek azért, hogy a vendégek jól érezzék magukat.

  A vacsora bármelyik felső kategóriás étteremben megállná a helyét, mind ízvilágát mind a tálalást illetően. A reggeli szintén minden igényt kielégít.

  A lovarda és a lovasudvar példásan tiszta és rendezett.

  Gratulálok a tulajdonosoknak a vállalkozásukhoz és kívánom, hogy még sok éven át vendégeik lehessünk ;-)
 • Szalkai Kitti
  2020. 02. 14. 15:00 (Düsseldorf)
  Kedves Equital!  Mégegyszer szeretném megköszönni a mérhetetlen kedvességet és a sok törődést, amivel az elmúlt 5 napban találkoztam szállodátokban. Nyugalmat kerestem és megtalàltam. A még most télen is magával ragadó természet, a Balaton közelsége, a hosszú séták és a nagyon barátságosan berendezett szállodátok tökèletes lehetőséget biztosítottak kiszakadni a mindennapi rohanásból!  A Matild Kitchen minden fogása nagyon finom volt. Terike főztjén érződik, hogy a szíve és lelke is benne van és őszintén szólva már régen ettem ilyen finomakat!  Minden nap volt lehetőségem lovagolni! Lajos mérhetetlen nyugalommal és profizmussal segített fejlődni a lovaglásban! Mindig türelmes és vicces volt, ami nemcsak a bátorságomat támogatta, hanem az óràknak jó hangulatot is kölcsönzött.  Egy mondatban úgy tudnám összegezni az elmúlt héten szerzett tapasztalataimat, hogy:

  “A csend, a természet és a lovak közelsége gyógyít”. Én teljesen feltöltődve távoztam és tervezem, hogy ősszel visszajövök.
 • Tóvölgyi Krisztina
  2020. 02. 01. 00:00 (Nemesvita)
  Szeretném megköszönni a fantasztikus hétvégét! Nagyon jól éreztük magunkat! Külön köszönet: Terike néninek a finom vacsorákért, rég ettünk ilyen finomakat! Lovas oktatónknak (Lajosnak), aki olyan órát tartott nekünk amit még máshol soha! Ha Hozzá tudnánk járni rendszeresen lovagolni még a végén megtanulnánk. Mese pacinak, hogy annyire türelmes volt velünk! Köszönjük szépen mégegyszer, biztos, hogy visszajövünk még!!!!
 • Tamás Dorka
  2020. 01. 08. 20:54 (Budapest)
  Kiskutyánkkal évek óta visszatérő vendégek vagyunk az Equitalba, ahol csodálatos környezetben igazán ki tudjuk pihenni magunkat. A kirándulások után jólesik egyet szaunázni, Matild konyhájában pedig mindig szívbéli kedvességgel és kifinomult ízekkel kényeztetik a vendéget. Már lapozgatjuk a naptárat, hogy mikor menjünk legközelebb :-)!
 • BARANYI ANIKÓ
  2020. 01. 05. 21:34 (GYÖNGYÖS)
  Nagyon jól éreztük magunkat az itt eltöltött 4 napban.

  Az ételek nagyon finomak és bőségesek.

  A személyzet udvarias, és kedves.

  Ajánlani tudom mindenkinek aki a nyugalmat, a természetet és a lovakat szereti.
 • Dr. Varga Krisztina
  2019. 12. 10. 19:33 (Szentendre)
  Elrejtőzve a világ zajától a ködös téli napokban igazi kellemes felüdülés volt a lovas panzió barátságos légköre. Kezdő lovasként mondhatom, hogy a türelmes, szakavatott oktató sokat segített a bátortalan első lépések megtételében Mese hátán. A lovaglás örömének sejtelme felcsillant számomra.
 • Benkő Zsuzsa
  2019. 11. 10. 19:18 (Győr)
  Nagyon jól éreztük magunkat. Még a rossz idő sem rontott a hngulatunkon. A lovaglás oktatás tényleg oktatás volt, végtelen türelemmel és hozzáértéssel. A tökfaragás nagyon jó időtöltés volt a gyerekeknek. A vacsora és a reggeli nagyon finom volt és kiadós, a szállás nagyon kényelmes. Sajnos a lovaskocsizás a rossz idő miatt elmaradt, de sebaj, pótoljuk máskor. Köszönjük szépen!
 • Árpád
  2019. 11. 04. 21:19 (Szeged)
  Nagyon kellemes 5 napot töltöttünk itt az őszi szünetben! Gyermekeink felejthetetlen élménnyel gazdagodtak a lovasoktatóknak köszönhetően, akik abszolút profi módon kezelik a gyerekeket! Külön öröm volt látni, hogy milyen jó körülmények között tartják a lovakat.

  Az ételek igazi gasztro élményt nyújtanak, mely a személyzet odafigyelésével és az egyéni igények figyelembevételével szinte példa nélküli családias hangulatot biztosít! Bátran ajánlom az Equitalt minden ismerősömnek azóta és remélem nyári időszakban mi is vissza tudunk térni ide.