Ajánlatkérés
HU

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Benkő Zsuzsa
  2019. 11. 10. 19:18 (Győr)
  Nagyon jól éreztük magunkat. Még a rossz idő sem rontott a hngulatunkon. A lovaglás oktatás tényleg oktatás volt, végtelen türelemmel és hozzáértéssel. A tökfaragás nagyon jó időtöltés volt a gyerekeknek. A vacsora és a reggeli nagyon finom volt és kiadós, a szállás nagyon kényelmes. Sajnos a lovaskocsizás a rossz idő miatt elmaradt, de sebaj, pótoljuk máskor. Köszönjük szépen!
 • Árpád
  2019. 11. 04. 21:19 (Szeged)
  Nagyon kellemes 5 napot töltöttünk itt az őszi szünetben! Gyermekeink felejthetetlen élménnyel gazdagodtak a lovasoktatóknak köszönhetően, akik abszolút profi módon kezelik a gyerekeket! Külön öröm volt látni, hogy milyen jó körülmények között tartják a lovakat.

  Az ételek igazi gasztro élményt nyújtanak, mely a személyzet odafigyelésével és az egyéni igények figyelembevételével szinte példa nélküli családias hangulatot biztosít! Bátran ajánlom az Equitalt minden ismerősömnek azóta és remélem nyári időszakban mi is vissza tudunk térni ide.
 • Szentes Zsófia
  2019. 10. 27. 19:07 (Budapest)
  A könyezet gyönyörű, a szállás nagyon tiszta, az ételek finomak, a vendéglátók pedig kivétel nélkül kedvesek és rugalmasak. Nagyon ajánlom!
 • Adri&Beni
  2019. 10. 24. 18:00 (Budapest)
  Kedves Réka! Köszönünk szépen mindent, a felkészülésben nyújtott segítséget, a türelmet az esküvő előtti néhány napban és természetesen azt, hogy ennyire csodásan sikerült a nagy napunk. A vacsora után mindenki megnyalta mind a tíz ujját, a vendégváró szendvicsek isteniek voltak és úgy gondolom, hogy az a kiadós vasárnapi reggeli is minden vendégnek nagyon tetszett. Sajnos az időjárás nem kedvezett, a polgári szertartás után végig esett az eső, de ez senkit nem szomorított el (csak kezdetben), ennek ellenére is ment a tánc hajnalig, attól függetlenül, hogy kint voltunk, hűvös is volt, de volt elég pálinkánk. A szállás elsőosztályú, az apartmanok gyönyörűek és nagyon könnyen sikerült megbeszélni a házigazdánkkal mindent ami ezzel kapcsolatosan felmerült. A táj csodálatos, a Balaton nagyon közel van...aki szabad téren szeretne esküvőt tartani és fontos számára, hogy 60-70 embert el tudjon szállásolni (10 méterre az étteremtől), annak az Equital a tökéletes választás, ezt bátran ki merjük jelenteni.

  Még egyszer köszönet mindenért, és külön köszönet a szabolcsi töltött káposztáért :) Adri&Beni

 • Oláh Lajosné Etelka
  2019. 10. 13. 19:59 (Sopron)
  Nagyon örülünk , hogy ilyen gyönyörű környezetben , igényes szálláson és lovardában tölthettünk három éjszakát.

  Nagyon barátságos , segítőkész személyzettel.

  Külön köszönet a finom , házias ételekért . A szakértő és segítő lovasoktatásért.

  Nagyon jól éreztük magunkat.

  Köszünjük szépen. Megyünk még!
 • Reményi Zsófia
  2019. 04. 26. 15:22 (Budapest)
  4 napot töltöttünk a tavaszi szünetben a panzióban, ami az egyik legjobb döntésünk volt. Szuper hely, a földszinti nagy apartman nagyon igényes, új, nem lelakott bútorokkal berendezett, rusztikus hangulatú. Olyan mint a galéria képein. A vendéglátás, a személyzet nagyon kedves és segítőkész volt, az ételek különlegesek és háziasak voltak. Húsvét hétfő után némiképp kiürült a panzió, így kellemes, családi hangulat alakult ki a vendéglátók és köztünk, rugalmasan kezelték vacsora igényeinket is :-) A legjobb élmény a biciklizés volt a gyönyörű vidéken! A Balaton egyszerűen csodálatos ebben az időszakban. Csak ajánlani tudom!
 • Vali, Hanna, Alina, Edina,
  2018. 11. 01. 00:00
  Most van időm,hogy írjak... Szeretnénk megköszönni a pazar vendéglátást és az élményeket,amiket nálatok szereztünk. Nagyon jól éreztük magunkat nálatok és maximálisan feltöltődtünk ebben a pár napban.Csodás a hely,a lovas oktatás egyértelműen magas szintű,az ételek isteni finomak és a ti kedvességetek,a barátságos,családias hangulat pedig megkoronázza az egészet. Mindent nagyon köszönünk,nincs kérdés bennünk,hogy fogunk még találkozni! További minden jót kívánunk az egész csapatnak!
 • Orsi és Gergő
  2018. 10. 16. 00:00
  Egy felejthetetlen hétvégét tölthettünk itt, csodaszép helyszíne volt az eljegyzésünknek! Példaértékű a hozzáállás és a szakértelem, ami a vendéglátást és a lovas szolgáltatásokat is jellemzi. Köszönjük! Még biztosan visszatérünk!
 • Zoltán
  2018. 07. 29. 00:00
  Mint a mesében! Semmi felesleges sallang és marketingvarázslat. Tökéletes lovas-panzió, olyan konyhával, ízekkel, hogy 5 csillagos szállodák elbújhatnak! Igazi vendéglátós közvetlen személyzet, remélem lesz még alkalmunk újra eljönni!
 • Ádám
  2018. 06. 27. 00:00
  Köszönjük a lehetőséget és remek volt minden, mint nekem mint kollegáinknak. Üdvölettel https://www.xrs.hu Csapata :)