Ajánlatkérés
HU

Lélegzetelállító természeti környezet

Hatalmas, zöld legelőkön szaladgáló lovak, vadvirágos mezők, vulkáni tanúhegyekkel övezett panoráma, vadregényes erdők, gyönyörű balatoni látképpel megajándékozó dombtetők, hullámzó Balaton, a hegyoldalban megbúvó borospincék szőlőtermő dűlőikkel.

Bármelyik egy az előbb felsorolt adottságok közül elegendő lenne a városi ember kikapcsolódásához. Az Equitalban azonban mindez együtt adott.

A panzió szobáiból kilátás nyílik a legelőkre, tanúhegyekre, az erdőre.  Az étterem teraszáról gyönyörködhetsz a legelőkön nyargaló lovakban, vagy a lovas pályákon éppen ügyeskedő családtagjaidban. Medencénk mellől a Szent-György hegyre és Szigligetre nyílik kilátás.

Ha csak leülsz a kert közepén a fűben és becsukod a szemed, miközben a napsugarak melengetik arcodat hallod a természet hangjait. A fák suhogását, a bogarak döngicsélését, a madarak csiripelését, a lovak nyerítését.

A Keszthelyi hegységbe simuló falu, Nemesvita adottságaival kedvez az aktív turizmus híveinek, a gyermekes családoknak, a világtól elvonulni vágyó vendégeknek is.  Az Equitalból nyíló kilátást a Balaton-felvidék vulkáni tanúhegyei uralják. A Keszthelyi-hegység oldalában zöldellő, túraútvonalakkal tarkított erdők, kilátók várnak. A Balaton csupán 3 kilométerre található.  A turisták által kedvelt helye pedig akár biciklivel is felfedezhetőek. Badacsony, Szent-György-hegy, Szigliget, Keszthely, Tapolca 15 kilométeren belül vannak.