Ajánlatkérés
HU

Matild Kitchen

Éttermünkben, amit háziasszonyáról neveztünk el, a közvetlen környék és a Balaton-felvidék gasztronómiai alapanyagaiból készült ételeket készítünk.

Nem ragaszkodunk a klisékhez. Olyan ételeket készítünk, melyeket mi magunk is szívesen fogyasztunk és a családi tesztelés után a vendégek tetszését is elnyerik. Folyamatosan próbálunk ki új fogásokat és alakítjuk étlapunkat.

Ételeinket a környékből származó, friss, háztáji alapanyagokból készítjük. Az étterem fogásai a hagyományos magyar ízeket továbbgondolva az európai ízlésnek megfelelően, egészségesen és háziasan készülnek. Választékunk igazodik a szezonalitáshoz és kérés esetén a vendégek igényeihez, étrendjéhez is.

Törekszünk rá, hogy az Equitalban olyan ízekkel találkozzanak a vendégek, melyeket máshol nem kóstolhat. Igaz ez az étterem fogásai mellett a helyi tej- és hústermékekre, borokra, a házi készítésű szörpökre, lekvárokra is.

Éttermünkben csak szállóvendégeinket szolgáljuk ki, így a világ zajától mentes, nyugodt pihenés itt is garantált. Rendezvényeket csak szezonon kívül vállalunk olyan időszakokban, mikor a rendezvények résztvevőin kívül más vendégek nincsenek a házban.


Reggeli

Gazdag svédasztalos reggelink a környékbeli és a saját készítésű ételeket kínálja. Házi sajtot és joghurtot, falusi sonkát és kolbászt veszünk. Saját készítésű lekvárokat, házi májast és egyedi reggeli ételeket készítünk, melyeket a helyi gyümölcs, zöldség és a gyümölcslé, müzli, kukoricapehely egészít ki.

Ebéd

Napközben vendégeink a’la carte étlapunkról választhatnak. Az a’la carte étlap kialakításánál elsődleges szempont az volt, hogy olyan biztos ételeket tartalmazzon, melyet szinte mindenki megeszik, beleértve a gyerekeket (!) is.

Vacsora

A félpanzióról a helyszínen is dönthet naponta!

Nyári időszakban (július 1 – augusztus 31.) svédasztalos vacsorát biztosítunk vendégeinknek 19-21 óra között.

Napi választékunkban kétféle leves vagy előétel, többféle házi specialitású főétel körettel és salátával és kétféle desszert szerepel.

A svédasztalos étkezés díja:

  • 3 éves korig félpanziós ellátást csak külön kérésre számolunk.
  • 3-12 éves kor között: 2750 Ft/fő/éj
  • felnőtteknek és 12 éves kortól: 4600 Ft/fő/éj

Nyári szezonon kívül a félpanziós ellátás keretében 3 fogásos vacsorát szolgálunk fel 18-20 óra között:

Napi menünkben egy leves vagy előétel, egy házi specialitású főétel, és egy desszert szerepel. Vendégeink emellett vagy helyett a’la carte étlapunkról is választhatnak.

A háromfogásos menü díja:

  • 3 éves korig félpanziós ellátást csak külön kérésre számolunk
  • 3-12 éves kor között: 2750 Ft/fő/éj
  • felnőtteknek és 12 éves kortól: 3900 Ft/fő/éj

Egyedi diéták

Előre egyeztetve szívesen segítünk az egyedi diéták betartásában is: laktózmentes, gluténmentes, vegetáriánus és vegán étrend nem jelent számunkra gondot, de egyéb allergiát is figyelembe tudunk venni ételeink elkészítésénél egyedileg, itt a helyszínen egyeztetve.