Ajánlatkérés esküvőre
HU

Balatoni esküvő

Olyan helyet keresel esküvőd helyszínéül, aminek „lelke” van?

Nálunk a Balaton-felvidék tanúhegyekkel és hullámzó Balatonnal tarkított káprázatos panorámája lehet a díszlet!

A természet ölelésében fekvő Equital egyaránt tökéletes rusztikus vagy vintage hangulatú esküvőhöz 20 hektáros parkjával. A gyönyörű környezet és a csillagos ég egy lampionos, gyertyafényes kerti partyhoz, vagy romantikus fotózáshoz is ideális.

A polgári szertartáshoz ajánljuk hatalmas kertünkben található hangulatos pavilonunkat, ahol zavartalanul mondhatjátok ki az igeneket egymásnak. Az egyházi szertartás helyszínéül több lehetőség is adott, melyek közül a maga nemében mindegyik páratlan: az apró kerttel körülvett nemesvitai templom, a pár kilométerre lévő Szent - György hegyi Lengyel kápolna, ami 215 m magasan emelkedik a Keszthelyi-medence fölé és a Szigligeti vár tövében található templom.

A csodás természeti környezeten kívül miért válaszd az Equitalt?

A szervezésben rugalmas hozzáállással igyekszünk minden elképzeléseteknek megfelelő megoldást találni. Szakértő kollégáink azon fáradoznak, hogy a nagy esemény a lehető legkisebb fáradtságot, de a lehető legszebb emléket jelentse nektek.

Szolgáltatásaink:

 • polgári ceremónia helyszín biztosítása
 • szállás panziónkban 50-60 főnek
 • 5 km-es körzetben további szállások 30-40 főnek
 • a szertartásra a párt és koszorús lányaikat - igény esetén – lovas kocsi szállítja
 • esküvői fogadások, lakodalmi vacsora, több napos esküvők szervezése és lebonyolítása

Rendezvénykapacitás:

 • éttermünkben maximum 100 fő
 • több mint 800 négyzetméter alapterületű fedeles lovardában csak a képzelet szab határt a lagzi létszámának

A mi nászajándékunk Nektek:

 • 3 éjszaka szállás reggelivel kétágyas szobában
 • Ünnepi bekészítés
 • Bőséges svédasztalos büféreggeli házi finomságokkal
 • Romantikus hintózás/ lovaglás kettesben a Keszthelyi-hegység vadregényes erdeiben
 • Üdvözlő ital
 • Korlátlan wellness használat

"A vacsorán az ételek csodásak voltak, közben csak azt lehetett hallani, hogy "ezt kóstold meg", " ebből ettél már, semmiképp ne hagyd ki"! A legényfogó leveseteket azóta is többször emlegetik, sőt itthon már nem egyszer meg is kellett főznöm! :D Nagyon sokat jelentett nekünk, hogy a kollégáid ennyire közvetlenek, barátságosak, és figyelmesek voltak velünk és a vendégeinkkel egyaránt, ezt hajnali 5 órakor ugyanolyan töretlenül, mint az este elején! Semmilyen fennakadást nem tapasztaltunk, minden nagyon gördülékeny, és problémamentes volt, vagy ha mégsem, az hozzánk nem jutott el! :) A vendégeink először nem értették, hogy miért tartjuk ilyen messze az esküvőnket a lakóhelyünktől, de utána többektől csak azt hallottuk, hogy a hely gyönyörű, az Equitalba még mindenképpen visszatérnek, hosszabb-rövidebb családi vakációra, és hogy ilyen szuper esküvőn még nem voltak! Másnap arra a kérdésedre, hogy minden az elképzeléseink szerint alakult-e, csak azt tudtuk válaszolni, hogy nem, annál sokkal jobban sikerült! Ezt ma is így gondoljuk! Mindenkinek ilyen csodálatos és stresszmentes esküvőt kívánunk, mi semmit nem csinálnánk másként, csak azt bánjuk, hogy nem ismételhetjük meg!"

Dóri és Bence

"Szeretjük a természetet, különösen a Balatonfelvidéket, tehát esküvői helyszínkeresésünket erre a vidékre is kiterjesztettük. Már amikor először megérkeztünk az Equitalba, rögtön éreztük, ez az a hely, ahol a három nemzetiségű, magyar-francia-spanyol családunkkal ezt a fontos hétvégét el szeretnénk tölteni. Megfogott a hely tágassága, romantikája, igényessége – a park gyönyörűen gondozott, a szobák és az étterem tiszta, ízlésesen berendezett – a csend és a béke. Nekünk fontos volt, hogy a nagy létszám és a külföldiek felülreprezentáltsága miatt, minden és mindenki egy helyen legyen, „magunkban” tudjunk ünnepelni és úgy tűnt, az Equital minden ilyen irányú igényünket kielégíti. Persze a puding próbája az evés ….. és a puding különösen jól sikerült!!! Az esküvőnk csodálatos volt, felejthetetlen, örök szép emlék marad! Hálásan köszönjük Rékának, hogy gondos háziasszonyként otthonos légkört teremtett, és azt, hogy ennyire rugalmasan kezelte a sokszor extrém kéréseinket is. Köszönjük a szervezés során nyújtott támogatást és ötleteket. Külön kiemelnénk a péntek estétől, vasárnap reggelig tartó folyamatos és magas színvonalú kiszolgálást, a finom, házias ízekkel bíró ételeket, a kitűnő desszerteket, ami nem csak a magyarok, de a spanyol-francia rokonok elismerését is kiváltotta. Reprezentatív felmérésünk eredményeként – szinte mindenkitől kaptunk visszajelzést -, elmondhatjuk, hogy több mint száz ember csodálatosnak tartotta a környezetet, nagyon jól érezte magát és a nyújtott szolgáltatásokkal maximálisan elégedett volt. Akik esküvői helyszínt keresnek, vagy csak igényes környezetben pihenni szeretnénk, feltétlenül vegyék számításba az Equitalt! Rékának és csapatának még egyszer köszönünk mindent!"

Anna & Anselmo

Ha úgy gondolod, hogy szeretnéd Te is átélni ezt az élményt, kérd ajánlatunkat most!

Alapadatok

Esküvő részletei