Ajánlatkérés
HU

Érkezés az Equital Lovasudvar és Wellness Panzióba

Elérhetőségek


Cím:
Equital Lovasudvar és Wellness Panzió
H-8311 Nemesvita 06/2 hrsz. (Tóhely utca vége)

Írjon nekünk üzenetet

Nemesvita autóval Budapestről

Nemesvita autóval Budapest irányából az M7-es autópályán közelíthető meg a legkönnyebben. A Balaton déli partján végig futó autópályán a 170-es lehajtóig kell utazni, ahol a Keszthely irányt követve el kell hagyni az autópályát. Keszthelyt elérve a 71-es autóúton Balatonfüred irányát kell követni. A 71-es úton kb. 15 km-en át, keresztül hajtanak Gyenesdiás, Vonyarcvashegy és Balatongyörök településeken. Majd Balatonedericsnél balra, a 84-es útra kell kanyarodni Sopron, Sárvár irányába. A 84-es úton már csak 3 kilométert kell megtenni és bal kéz felől található Nemesvita. A faluba behajtva az első lehetőségnél jobbra, majd ismét az első lehetőségnél jobbra kanyarodva juthat el hozzánk.


Nemesvita tömegközlekedéssel

Közvetlen buszjáratot talál Budapestről és más nagy városokból is Nemesvitára. Javasoljuk a menetrendek.hu oldal használatát, ahol rákereshet az induló és a cél állomás megadásával a járatokra. Nemesvita, bejárati út a megfelelő megálló hozzánk.
Ha közvetlen járatot nem talál, busszal és vonattal is a legegyszerűbb megközelítési lehetőség Keszthely vagy Tapolca vasút- ill. buszállomásai, ahonnan taxival tud eljutni hozzánk. Balatonederics vasútállomás kb. 3 kilométerre van, onnan szívesen biztosítunk díjmentes transzfert vendégeinknek.
Igény esetén szívesen megrendeljük Önnek a taxit Keszthelyre vagy Tapolcára illetve reptéri transzferre is tudunk Önöknek ajánlatot adni.

Útvonaltervező