Foglalás Ajánlatkérés
HU

AZ ADATKEZELÉS SZABÁLYAI

  • Adatkezelő neve: Equital Kft.
  • cégjegyzékszáma: Cg.19-09-506887
  • székhelye: 8311 Nemesvita, hrsz. 06/2.
  • e-elérhetősége: info@equital.hu
  • képviselője: Egri Tamás, Ügyvezető Igazgató

Az Equital Kft. (a továbbiakban: Equital) Adatvédelmi szabályzata alapján kezel a jelen felülettel összefüggésben személyes adatokat. A szabályzat tárgyi hatálya kiterjed az Equital minden szervezeti egységénél folytatott valamennyi olyan folyamatra, amely során az Infotv. 3. § 2. pontjában meghatározott személyes adat kezelése megvalósul.
Személyes adat kezelésére csak jog gyakorlása vagy kötelezettség teljesítése érdekében van lehetőség. Az Equital által kezelt személyes adatok magáncélra való felhasználása tilos. Az adatkezelésnek mindenkor meg kell felelnie a célhoz kötöttség alapelvének.

Az Equital személyes adatot csak meghatározott célból, jog gyakorlása és kötelezettség teljesítése érdekében kezel, a cél eléréséhez szükséges minimális mértékben és ideig. Az adatkezelésnek minden szakaszában meg kell felelnie a célnak - és amennyiben az adatkezelés célja megszűnt, vagy az adatok kezelése egyébként jogellenes, az adatok törlésre kerülnek.

Az Equital személyes adatot csak az érintett előzetes - különleges személyes adat esetén írásbeli - hozzájárulása vagy törvény, illetve törvényi felhatalmazás alapján kezel.

Az Equital az adat felvétele előtt minden esetben közli az érintettel az adatkezelés célját, valamint az adatkezelés jogalapját.

Az Equital szervezeti egységeinél adatkezelést végző alkalmazottak és az Equital megbízásából az adatkezelésben résztvevő, annak valamely műveletét végző szervezetek alkalmazottjai kötelesek a megismert személyes adatokat üzleti titokként megőrizni.

Ha a szabályzat hatálya alatt álló személy tudomást szerez arról, hogy az Equital által kezelt személyes adat hibás, hiányos vagy időszerűtlen, köteles azt helyesbíteni vagy helyesbítését az adat rögzítéséért felelős munkatársnál kezdeményezni.

Az Equital megbízásából adatfeldolgozói tevékenységet végző természetes vagy jogi személyekre, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetekre vonatkozó adatvédelmi kötelezettségeket az adatfeldolgozóval kötött megbízási szerződésben érvényesítendőek.

AZ ADATKEZELÉSI TEVÉKENYSÉG MEGNEVEZÉSE ONLINE FOGLALÁS
Az adatkezelő neve Equital Kft.
Az adatkezelő elérhetősége 8311 Nemesvita, hrsz. 06/2.
Az adatkezelés célja a szobafoglalási folyamat egyszerűsítése, az online foglalás zökkenőmentessé és kényelmesebbé tétele
Az adatkezelés jogalapja az online foglalást kezdeményező személy kifejezett és önkéntes, előzetes hozzájárulása
A kezelt személyes adatok megnevezése

Foglaló személyes adatai az alábbiak szerint:

  • név
  • e-mail cím
  • telefonszám
  • lakcím (ország, irányítószám, város, utca, házszám)
  • IP-cím (online azonosító)
A személyes adatok kezelésének előirányzott időtartama a hozzájárulás visszavonásáig, illetve az online foglaláshoz tartozó távozási napot követő 365 napig
Az érintett által megadott személyes adatok szükségessége az érintett által indított online szobafoglalási folyamat, illetve online fizetés esetén a tranzakció megvalósulása
Az adatkezelési tevékenységhez adatfeldolgozók igénybevétele szükséges igen
AZ ADATFELDOLGOZÓ MEGNEVEZÉSE
Az adatfeldolgozó neve MORGENS Design Kft.
Az adatfeldolgozó címe 8800 Nagykanizsa, Csányi László utca 2.
Az adatkezelő nevében folytatott adatfeldolgozás célja a Tárhely.Eu Szolgáltató Kft. (1144 Budapest, Ormánság utca 4. X. emelet 241.) szerverén az online foglalás modul működtetése, a beérkező online foglalások zárt rendszerben történő tárolása, foglalások visszaigazolásának lehetővé tétele
Az adatfeldolgozó neve Rocket Science Group
Az adatfeldolgozó címe 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308
Az adatkezelő nevében folytatott adatfeldolgozás célja a Mandrill szoftverén keresztül elektronikus levélküldés funkció biztosítása az online foglalás rögzítéséről, visszaigazolás elkészítéséről, vendégértékelés funkció használatáról
Az adatfeldolgozó neve OTP Mobil Kft.
Az adatfeldolgozó címe 1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.
Az adatkezelő nevében folytatott adatfeldolgozás célja Az online fizetési tranzakcióhoz szükséges adatkommunikáció lebonyolításának biztosítása az Equital és a SimplePay by OTP Mobil elektronikus rendszere között, a tranzakció státuszának visszaigazolása
Az adatfeldolgozó neve Sopron Bank Zrt.
Az adatfeldolgozó címe 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 19.
Az adatkezelő nevében folytatott adatfeldolgozás célja A foglaláshoz kapcsolódó adatkommunikáció lebonyolításának biztosítása az Equital Kft.és a Sopron Bank Zrt.elektronikus rendszere között, a tranzakció státuszának visszaigazolása

Az Equital mindenkori vezető tisztségviselője az Equital sajátosságainak figyelembe vételével meghatározza az adatvédelem szervezetét, az adatvédelemre valamint az azzal összefüggő tevékenységre vonatkozó feladat- és hatásköröket, és kijelöli az adatkezelés felügyeletét ellátó személyt.

Az Equital munkatársai munkájuk során gondoskodnak arról, hogy jogosulatlan személyek ne tekinthessenek be személyes adatokba, továbbá arról, hogy a személyes adat tárolása, elhelyezése úgy kerüljön kialakításra, hogy az jogosulatlan személy részére ne legyen hozzáférhető, megismerhető, megváltoztatható, megsemmisíthető.

Az Equital adatvédelmi rendszerének felügyeletét a vezető tisztségviselő látja el, egy általa kinevezett vagy megbízott adatvédelmi tisztviselőútján.

Az Equital által működtetett honlaphoz bárki, kiléte felfedése és személyes adatai megadása nélkül hozzáférhet, a honlapon és az ahhoz kapcsolt oldalakon, szabadon és korlátozás nélkül szerezhet információkat. Nem személyhez kötött információkat azonban korlátlanul és automatikusan gyűjt a weblap a látogatókról. Ezekből az adatokból személyes adat azonban nem nyerhető, így az Infotv. hatálya alá tartozó adatkezelést nem valósít meg.

Az Equital a honlapon a Google Analytics webanalitikai szolgáltatást használja. A Google Analytics „sütiket" (cookies), a honlaplátogató számítógépén elhelyezett szövegfájlokat használ, amelyek célja, hogy segítse a weboldal használatának elemzését. A sütik által generált, a honlap használatára vonatkozó információkat (a honlaplátogató IP-címét) a Google amerikai egyesült államokbeli szervereire továbbítja, és ott tárolja. A Google nem kapcsolja össze a sütik által generált információkat más adatokkal, éppen ezért a hatályos adatvédelmi szabályozás alapján nem valósítja meg személyes adatok kezelését. A honlaplátogató böngészője megfelelő beállításainak kiválasztásával visszautasíthatja a sütik használatát. A weboldal használatával a honlaplátogató hozzájárul adatainak feldolgozásához a fentiekben meghatározott módon és célokra.

A Google a megszerzett információkat a honlap érintett által történő használatának értékelésére, elemzésére, a weboldalon végrehajtott tevékenységekről szóló riportok összeállítására, valamint a honlapon végrehajtott tevékenységekkel és az internethasználattal kapcsolatos egyéb szolgáltatások nyújtására használja.

Adatkezelési tevékenységek és feldolgozók

AZ ADATKEZELÉSI TEVÉKENYSÉG MEGNEVEZÉSE ONLINE AJÁNLATKÉRÉS
Az adatkezelő neve Equital Kft.
Az adatkezelő elérhetősége 8311 Nemesvita, hrsz 06/2.
Az adatkezelés célja az ajánlatkérési folyamat egyszerűsítése kötelezettségek nélkül, az adatkezelő által készített személyre szabott ajánlat megtekinthetősége
Az adatkezelés jogalapja az online ajánlatkérést kezdeményező személy kifejezett és önkéntes, előzetes hozzájárulása
A kezelt személyes adatok megnevezése

Ajánlatkérő személyes adatai az alábbiak szerint:

  • név
  • e-mail cím
  • telefonszám
  • lakcím (ország, irányítószám, város, utca, házszám)
  • IP-cím (online azonosító)
A személyes adatok kezelésének előirányzott időtartama a hozzájárulás visszavonásáig, illetve az online ajánlat érvényességi idejét követő 365 napig
Az érintett által megadott személyes adatok szükségessége az érintett által indított online ajánlatkérési folyamat megvalósulása, az ajánlat megfelelősége esetén a későbbi online foglalási folyamat zökkenőmentessé, hatékonyabbá és gyorsabbá tétele
Az adatkezelési tevékenységhez adatfeldolgozók igénybevétele szükséges igen
AZ ADATFELDOLGOZÓ MEGNEVEZÉSE
Az adatfeldolgozó neve MORGENS Design Kft.
Az adatfeldolgozó címe 8800 Nagykanizsa, Csányi László utca 2.
Az adatkezelő nevében folytatott adatfeldolgozás célja a Tárhely.Eu Szolgáltató Kft. (1144 Budapest, Ormánság utca 4. X. emelet 241.) szerverén az online ajánlatkérés modul működtetése, a beérkező online ajánlatkérések zárt rendszerben történő tárolása, ajánlatkérések megválaszolásának lehetővé tétele
Az adatfeldolgozó neve Rocket Science Group
Az adatfeldolgozó címe 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308
Az adatkezelő nevében folytatott adatfeldolgozás célja a Mandrill szoftverén keresztül elektronikus levélküldés funkció biztosítása az online ajánlatkérés rögzítéséről, az ajánlat elkészítéséről, annak érvényességéről
AZ ADATKEZELÉSI TEVÉKENYSÉG MEGNEVEZÉSE ONLINE AJÁNDÉKUTALVÁNY RENDELÉS
Az adatkezelő neve Equital Kft.
Az adatkezelő elérhetősége 8311 Nemesvita, hrsz. 06/2.
Az adatkezelés célja az online ajándékutalvány megrendelési folyamat egyszerűsítése, kényelmesebbé tétele
Az adatkezelés jogalapja az online ajándékutalvány megrendelés folyamatában online fizetést kezdeményező személy kifejezett és önkéntes, előzetes hozzájárulása
A kezelt személyes adatok megnevezése

Ajándékutalványt megrendeléshez kezelt személyes adatok az alábbiak szerint:

  • vásárló neve
  • vásárló e-mail címe
  • vásárló telefonszáma
  • vásárló postázási címe (ország, irányítószám, város, utca, házszám)
  • vásárló számlázási címe (ország, irányítószám, város, utca, házszám)
  • vásárló IP-címe (online azonosító)
  • megajándékozott(ak) neve
A személyes adatok kezelésének előirányzott időtartama a hozzájárulás visszavonásáig, illetve a megrendelt ajándékutalvány felhasználását követő 365  napig
Az érintett által megadott személyes adatok szükségessége az érintett által indított ajándékutalvány megrendelési folyamat egyszerű, kényelmes megvalósulásának lehetősége
Az adatkezelési tevékenységhez adatfeldolgozók igénybevétele szükséges igen
AZ ADATFELDOLGOZÓ MEGNEVEZÉSE
Az adatfeldolgozó neve MORGENS Design Kft.
Az adatfeldolgozó címe 8800 Nagykanizsa, Csányi László utca 2.
Az adatkezelő nevében folytatott adatfeldolgozás célja a Tárhely.Eu Szolgáltató Kft. (1144 Budapest, Ormánság utca 4. X. emelet 241.) szerverén az online ajándékutalvány rendelés modul működtetése, a beérkező ajándékutalvány megrendelések zárt rendszerben történő tárolása, ajándékutalványok online formában küldésének lehetővé tétele
Az adatfeldolgozó neve Rocket Science Group
Az adatfeldolgozó címe 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308
Az adatkezelő nevében folytatott adatfeldolgozás célja a Mandrill szoftverén keresztül elektronikus levélküldés funkció biztosítása az online ajándékutalvány megrendelés rögzítéséről
Az adatfeldolgozó neve OTP Mobil Kft.
Az adatfeldolgozó címe 1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.
Az adatkezelő nevében folytatott adatfeldolgozás célja Az online fizetési tranzakcióhoz szükséges adatkommunikáció lebonyolításának biztosítása az Equital és a SimplePay by OTP Mobil elektronikus rendszere között, a tranzakció státuszának visszaigazolása
Az adatfeldolgozó neve Sopron Bank Zrt.
Az adatfeldolgozó címe 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 19.
Az adatkezelő nevében folytatott adatfeldolgozás célja A foglaláshoz kapcsolódó adatkommunikáció lebonyolításának biztosítása az Equital Kft.és a  Sopron Bank Zrt. elektronikus rendszere között, a tranzakció státuszának visszaigazolása
AZ ADATKEZELÉSI TEVÉKENYSÉG MEGNEVEZÉSE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Az adatkezelő neve Equital Kft.
Az adatkezelő elérhetősége 8311 Nemesvita, hrsz. 06/2.
Az adatkezelés célja kapcsolattartás, tájékoztatás
Az adatkezelés jogalapja a hírlevél feliratkozást kezdeményező személy kifejezett és önkéntes, előzetes hozzájárulása
A kezelt személyes adatok megnevezése

Hírlevél feliratkozáshoz kezelt személyes adatok az alábbiak szerint:

  • feliratkozó neve
  • feliratkozó e-mail címe
  • feliratkozó IP-címe (online azonosító)
  • feliratkozás dátuma
  • feliratkozás forrása
  • feliratkozás státusza
  • feliratkozás státuszának dátuma
A személyes adatok kezelésének előirányzott időtartama a hozzájárulás visszavonásáig, a hírlevélről történő leiratkozásig
Az érintett által megadott személyes adatok szükségessége az érintett érdeklődési körébe tartozó szálláshely kiemelt ajánlatainak, aktuális programjainak megismerése, esetleges egyedi promóciókkal kapcsolatos információszerzés lehetősége
Az adatkezelési tevékenységhez adatfeldolgozók igénybevétele szükséges igen
AZ ADATFELDOLGOZÓ MEGNEVEZÉSE
Az adatfeldolgozó neve MORGENS Design Kft.
Az adatfeldolgozó címe 8800 Nagykanizsa, Csányi László utca 2.
Az adatkezelő nevében folytatott adatfeldolgozás célja a DotRoll Számítástechnikai Kft. (1148 Budapest, Fogarasi út 3-5.) szerverén zárt, online, azonosítóval és jelszóval védett Zadír MailR rendszer tárhelyének biztosítása az adatkezelő részére az általa meghatározott belépési fiókhoz hírlevélküldés céljából
Az adatfeldolgozó neve Mailgun Technologies, Inc
Az adatfeldolgozó címe 21750 Hardy Oak Blvd Ste 104 #43099 San Antonio, TX 78258 US
Az adatkezelő nevében folytatott adatfeldolgozás célja az Mailgun Tecnologies Inc. levélküldő szerverein keresztül elektronikus levélküldés funkció biztosítása hírlevélküldés céljából

Az érintettek jogainak érvényesítése

Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve - a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével - törlését a Equital feltüntetett elérhetőségein.

A Equital a beérkezett kérelmet, illetve tiltakozást köteles a beérkezéstől számított három napon belül áttenni az adatkezelés szempontjából feladat- és hatáskörrel rendelkező szervezeti egység vezetőjéhez.

A feladat- és hatáskörrel rendelkező szervezeti egység vezetője az érintett személyes adatának kezelésével összefüggő kérelmére az érkezésétől számított legkésőbb 25 - tiltakozási jog gyakorlása esetén 15 - napon belül írásban, közérthető formában választ ad.

A tájékoztatás kiterjed az Infotv. 15. § (1) bekezdésében meghatározott információkra, amennyiben az érintett tájékoztatása törvény alapján nem tagadható meg.

A tájékoztatás főszabály szerint ingyenes, költségtérítést a Equital csak az Infotv. 15. § (5) bekezdésében meghatározott esetben számíthat fel.

A Equital kérelmet csak az Infotv. 9. § (1) bekezdésében vagy a 19. §-ában meghatározott okokból utasít el, erre csak indoklással, az Infotv. 16. § (2) bekezdésében meghatározott tájékoztatással, írásban kerül sor.

A valóságnak nem megfelelő adatot az adatot kezelő szervezeti egységvezetője - amennyiben a szükséges adatok és az azokat bizonyító közokiratok rendelkezésre állnak - helyesbíti, az Infotv. 17. § (2) bekezdésében meghatározott okok fennállása esetén intézkedik a kezelt személyes adat törlése iránt.

Az érintett személyes adata kezelése elleni tiltakozásának elbírálásának időtartamára - de legfeljebb 5 napra - az adatkezelést az adatkezelést végző szervezeti egység vezetője felfüggeszti, a tiltakozás megalapozottságát megvizsgálja és döntést hoz, amelyről a kérelmezőt az Infotv. 21. § (2) bekezdésében foglaltak szerint tájékoztatja.

Amennyiben a tiltakozás indokolt, az adatot kezelő szervezeti egység vezetője az Infotv. 21. § (3] bekezdésében meghatározottak szerint jár el.